Програмистите Вилле Далбо  и Линус Уннебей от Швеция са разработили

...
Програмистите Вилле Далбо  и Линус Уннебей от Швеция са разработили
Коментари Харесай

Фантастично: Програмисти създадоха начин бързо да изчезнем от интернет

 full

Програмистите Вилле Далбо  и Линус Уннебей от Швеция са създали услуга, която ще ви помогне да отстраните бързо  своите сметки от  интернет.

Програмистите Вилле Далбо  и Линус Уннебей от Швеция са създали услуга, която ще ви помогне да отстраните бързо  своите сметки от  интернет. Deseat.me  към този момент работи   единствено с потребителски страници,  свързани с електронната  поща Gmail.

Как да изчезнете от  интернет?

За да извършите това,  би трябвало да отворите страницата Deseat.me и да влезте в услугата, като употребявате имейла си в   Gmail. Системата ще открие  всички профили в  други системи, свързани с тази пощенска кутия.

Ресурсите ще бъдат изведени в   лист, а  вие ще бъдете  в положение да  отбележите сметките, от които към този момент не се нуждаете – те ще отидат в опашката за   заличаване.

Засега обаче „ вълшебен бутон “ не съществува – системата само  пренасочва към страници за унищожаване на сметки, всичко останало ще би трябвало да извършите ръчно.

 9897

Hi-Tech ревизира: услугата  в действителност икономисва време и припомня за сметките, които от дълго време не се употребяват.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР